Gites Vakantie in de Bourgogne
  Welkom
  La Maison
  Bourgogne
  Taizé
  Vakantie
  Kamers,
  appartement
  Gite
  Verblijfskosten
  Joep
  Inspiratie
  Links
  Contact
  Blog

 

 

 
 

De Gîte

De gîte bevindt zich op het terrein van Domaine ”Ange Gardien”.
De ruimte bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, hal en toilet; de totale oppervlakte is circa 110 m2, 70m2 beneden en 40m2 boven.
De keuken is ingericht met elektrisch fornuis en oven, koelkast met vriesvak, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat.
In de woonkamer de eethoek, een zitje, een authentieke buffetkast. Hier staan 2 1-persoons bedbankjes.
In de slaapkamer staat een lits-jumeaux (160*200) en linnenkast.
Boven is een ruimte erbij te betrekken via een trapje van de slaapkamer danwel via een aparte opgang buitenom langs de duiventoren. Deze ruimte boven bestaat uit een slaapkamer met twee 1persoonsbedden met toilet en douche plus nog een slaapkamer met 2 1persoonsbedden..
In de badkamer een groot klassiek bad op pootjes, een aparte douche en een wastafelmeubel.
Naast de gîte is een beschut terras met een tafel en stoelen en daarnaast een poedelbadje voor de kleintjes.

De tuin van ”Ange Gardien” (circa 5.000 m2) staat uiteraard ter beschikking van de gasten in de gîte. In de tuin zijn er verschillende zitjes, een vijver vol met kikkers en vissen (als de reiger even weg is gebleven) en de jeu-de-boules-baan.

In huis is een appartement, voor 4 personen, met kitchenette en eigen ingang en tuin. Het hele hoofdhuis is te huren inclusief het appartement en biedt dan met 6 slaapkamers en bibliotheek plaats aan 12-15 personen. Met gîte in totaal plaats voor 20 -25 personen. Voor familie, Taizégroep, vriendengroep...

Gîte Sailly
Kinderpret
De salon
Ligbad